Gildetreffen

Op zondag 7 mei organiseren we een gildetreffen. In het verleden werd jaarlijks een jeugdgildetoernooi georganiseerd. Deze dag was bedoeld om jeugdleden extra wedstrijdervaring op te laten doen. Mede doordat het aantal deelnemers de afgelopen jaren terugliep, zou de jeugddag geen doorgang meer hebben. Echter vinden wij als gilde het belangrijk dat we de jeugd toch deze extra ervaring in een kleine setting moeten gunnen. Tevens willen we dit jaar iedereen, ongeacht leeftijd, de kans geven op een extra oefenervaring. We hebben als gilde dan ook besloten om deze dag zelf te organiseren op ons eigen gildeterrein. Naast de gildewedstrijden vendelen, trommen en bazuinblazen, zullen er ook andere activiteiten plaatsvinden. Verdere informatie zal spoedig volgen.

Dit vind je misschien ook leuk...